Määräaikaishuolto nopeasti – huollamme ja korjaamme kaikki merkit

Olemme nykyaikainen täyden palvelun autokorjaamo Tuusulassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Käytämme aina alkuperäisiä tai laadukkaita alkuperäisvastaavia varaosia. Tuodessasi autosi meille voit siis olla varma, että käytetyt osat ovat laadukkaita ja autosi takuu säilyy ennallaan. Voit luottaa siihen, että autosi on huolellisesti ja ammattitaidolla huollettu ja korjattu sovittuun hintaan ja aikaan. Käytämme vianetsinnässä ja korjauksessa markkinoiden nykyaikaisimpia Bosch-laitteistoja.

Milloin määräaikaishuolto tulisi tehdä?

Yksi parhaista tavoista varmistaa ajoneuvosi turvallisuus sekä pitkä käyttöikä on säännöllinen huolto. Määräaikaishuolto on auton huolto, joka suoritetaan valmistajan määrittämien aikavälien mukaisesti. Tämä aikaväli vaihtelee auton merkin, mallin ja iän mukaan. Yleensä autot vaativat määräaikaishuoltoa kerran vuodessa tai tietyn ajokilometrimäärän kohdalla.

Kun noudatat valmistajan suosittelemaa määräaikaishuollolle asettamaa aikataulua, voit olla varma, että autosi on parhaassa mahdollisessa kunnossa. Mikäli havaitset autossasi ongelmia, jotka vaikuttavat sen toimintaan, suosittelemme, että tuot autosi huoltoon mahdollisimman pian. Näin voit varmistaa, että auto saadaan kuntoon eivätkä ongelmat pääse pahenemaan.

Määräaikaishuolto nopeasti ja määräaikaishuolto bemarille meiltä

Meillä autosi on aina hyvissä käsissä! Valitse luotettava huoltoyritys, jolla on laaja-alaista kokemusta autojen huollosta ja korjauksesta. Määräaikaishuolto nopeasti ja määräaikaishuolto bemarille onnistuu meiltä myös. Sijaintimme on Tuusula ja toimialueeseemme kuuluvat myös lähialueet, kuten Järvenpää, Kerava, Vantaa ja Helsinki. Tule käymään tai soita ja kysy huoltotarjous autoosi. Meidän tarvitsee tietää vain autosi rekisterinumero ja kilometrilukema.

Huollamme kaikki automerkit ja mallit.

Tule käymään tai soita ja kysy huoltotarjous sinun autoosi. Meidän täytyy tietää autostasi vain rekisterinumero.

Meiltä myös Defa autolämmittimet kilpailukykyiseen hintaan. Soita ja kysy tarjous!

Meillä voit maksaa myös laskulla! Saat joustavaa maksuaikaa Innovoice -palvelulla!

Tervetuloa täyden palvelun autokorjaamoon!

Työhömme kuuluu kaikenlaiset huolto- ja korjaustyöt koskien autoasi. Meillä on monen vuoden kokemus VAG-konsernin autoista (Seat, Audi, Vw ja Skoda) sekä Opelista, Fordista, BMW:stä, Mercedes-Benzistä, Nissanista ja ranskalaisista (Citroen, Renault ja Peugeot) autoista. Käytämme alan nykyaikaisempia korjaamolaitteita ja diagnostiikkalaitteistoja.

Teemme mm. seuraavat työt ammattitaidolla:

 • Määräaikaishuollot virallisia huoltolistoja noudattaen
 • Jakopäänhihnat
 • Defa autolämmittimet
 • Autosähkötyöt
 • Katsastus tarkastukset ja katsastuksella käytöt
 • Testaukset
 • Päästömittaukset (bensa)
 • Autolasityöt
 • Polttimoiden vaihdot
 • Rengastyöt
 • Renkaanvaihdot
 • Kytkin työt
 • Jousien vaihdot
 • Iskunvaimentimien vaihdot
 • Alustan osien vaihdot
 • Aurauskulmien säädöt
 • Jarru huolto/korjaus
 • Vetokoukut

Autosi ilmastointilaite tarvitsee säännöllistä huoltoa.

Säännöllisen huollon avulla ilmastointisi toimii pitkään ja vältyt ennenaikaiselta korjaukselta.

Meillä on tarvittavat välineet ja osaaminen ilmastointihuoltojen tekemisestä. Valmistajien yleinen suositus ilmastointijärjestelmän huoltoväliksi on 3 vuotta.

Meillä onnistuu myös automaattivaihteiston öljynvaihto huuhtelemalla.

Korjaamollamme on laaja erikoisosaaminen.

Nykyaikanen auton moottori on insinöörityön taidonnäyte. Korjaamme sekä bensiini- että dieselmoottorit ammattitaidolla.

Teemme myös jakohihnanvaihdot kaikkiin automerkkeihin. Jakopään huolto-ohjelman mukainen huolto on edellytys autosi moottorin moitteettomalle toiminnalle sekä pienentää moottorivaurion riskiä. Jakohihnan pettäessä moottorivaurio on suuri ja sen korjaaminen on kallista. Varmistathan, että autosi on huollettu säännöllisesti huolto-ohjelman mukaisesti. Näin autosi varmistat autosi takuun, moitteettoman toiminnan sekä edesautat jälleenmyyntiarvon säilymistä!

VAG-huolto ja varaosat seuraaviin autoihin:

Volkswagen
Audi
Skoda
Seat
BMW-huollot ja varaosat.

Teemme määräaikaishuollot, sekä korjaukset BMW ja VAG-konsernin autoihin nopeasti, huolellisesti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet huoltamaan ja korjaamaan BMW ja VAG-konsernin autot (Audi, Seat, Skoda ja Volkswagen). Meiltä löytyy alan uusimmat diagnosointilaitteet kaikille autoille. Käytämme autoihin alkuperäislaatuisia varaosia ja tarvittaessa merkkikohtaisia alkuperäisosia.

Meillä on monen vuoden kokemus VAG-konsernin autoista ja meillä on VAG-erikoistyökalut ja diagnostiikkalaitteet.

Lisälämmittimien, lisävalojen, peruutuskameroiden, peräkoukkujen ja muiden lisälaitteiden asennukset.

Sähkövikojen korjaukset sekä lisälaitteiden kytkennät.

Huollamme, korjaamme ja asennamme sähkölaitteet autoosi.